Telegram Hesap Silme

Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

Telegram nedir? Telegram hesabı nasıl silinir? Telagram hesabını silmeden önce dikkat etmeniz gerekenleri ve hesap silme linkini paylaştık.

Telegram Hesap Silme

Güvenilir mesajlaşma uygulaması olan Telegram kullanıcıları için en çok merak edilen konu olan Telegram Hesap Silme konusuna değiniyoruz. Sosyal medya kullanıcılarının artması sebebiyle günlük hayatımıza yeni uygulamalar girmekte. Son zamanların en çok kitle toplayan uygulaması Telegram milyonlarca indirme sayısına ulaştı. Telegram Türkiye üzerinde bu denli popüler olması veri güvenliği ve gizlilik sağlaması. Telefon numaranızla giriş yapıyorsunuz ancak ufak bir ayarla tüm herkesten telefon numaranızı gizleyebiliyorsunuz.

İlginizi çeken Telegram grupları ile karşılaştığınızda uygulamayı kullanma süreniz de artıyor. Ancak bir süre sonra tekrarlayan içerikleri gördüğünüz Telegram hesabımı nasıl silebilirim? Sorusu aklınıza geliyor. Doğru bilginin kaynağı Bilgi Via olarak bu yazımızda Telegram Hesap Kapatma işlemini nasıl yapacağınızı anlattık.

Telegram Hesap Silme Linki

  1. Telegram hesap silme bağlantısına tıklayın.
    https://my.telegram.org/auth?to=delete
  2. Silmek istediğiniz hesabınızda kullandığınız numarayı açılan sayfaya yazın.
  3. Telefon numaranızı yazdıktan sonra Telegram uygulamasına gelen kodu yazın.
  4. Kodu doğru girdiyseniz hesabınız silinecektir. Dilerseniz kaç gün sonra silineceğini belirtebilirsiniz.
  5. Yapacağınız işlemler bu kadar eğer Telegram hesabınızda kayıtlı veriler varsa bunları yedekleyebilirsiniz, dilerseniz silebilirsiniz.

Telegram hesabı kalıcı olarak nasıl silinir? Yukarıdaki adımları izledikten sonra hesabınız silinecektir. Aynı numaranızla tekrar hesap oluşturabilirsiniz. Ancak eski bilgileriniz, kayıtlı mesajlarınız tamamen silinmekte.

NOT: Oluşturduğunuz grupları ve kanalları başkasına aktarmazsanız sahipsiz olur.

Son söz olarak aklınıza takılanları gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz, elimizden geldiğince sizlere yardımcı olacağız.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.