TikTok Hediye Puanı Nasıl Kazanılır?

Bu yazımız içerisinde TikTok Hediye Puanı Nasıl Kazanılır? ve TikTok hediye yayınları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.  TikTok para hesaplama tüm dünyada olduğu gibi tiktoktan kaç para kazanılır konusu ülkemizde de çok popüler olan TikTok’a her yaş grubundan insanlara adeta akın etmiş durumda. TikTok kullanıcıları hesapları üzerinden hazırladıkları videoları paylaşabildiği gibi canlı yayınlarda açabiliyor. İzlediğiniz canlı yayınlarda yayını açan kişilere hediye puanı gönderildiğini göreceksiniz. Hediye puanı denilen sistem aslında bir nevi gerçek paradır. Kullanıcılarının gerçek para kazanmalarını sağlayan TikTok bu özelliğinden dolayı popülerliğini hala korumaktadır.

İlginizi Çekebilir: Tiktok Mavi Tik Alma Onaylanmış Hesap Nasıl Yapılır? Kimler mavi tik alabilir ve mavi tik rozeti almak için yapılması gerekenleri yazımızda anlattık.

Tiktok Hediye Puanı Kazanma

TikTok Hediye Puanı Nasıl Kazanılır?
TikTok Hediye Puanı Nasıl Kazanılır?

TikTok para hesaplayıcı konusu hakkında bilgi vermeye yavaş yavaş başlayabiliriz. TikTok aslında her kullanıcısının para kazanmasına izin veriyor. Tiktok hesabı bulunan herkes gerekli şartları yerine getirmesi durumunda sistem üzerinden para kazanabilir. Hediye puanı şu an için sadece canlı yayınlar üzerinden kazanılabiliyor. TikTok kullanıcılar açtıkları canlı yayınlar sırasında izleyicilerin kendilerine gönderdikleri hediye puanlarını bozdurarak aylık güzel ve yüksek gelirlere ulaşabiliyorlar.

Tiktok Canlı Yayını İle Para Kazanma

TikTok hediyeleri ve jeton ücretleri
TikTok Hediyeleri

Diğer Tiktok kullanıcılarından hediye puanı kazanmak istiyorsanız ilk olarak canlı yayın açmanız gerekiyor. Tiktok maalesef bu konuda katı kurallara sahiptir. Canlı yayın açabilmek için kullanıcıların en az 1,000 takipçisi bulunması gerekiyor. 1,000 takipçiye sahip olan kişiler açtıkları canlı yayınlarda izleyicilerin kendilerine gönderdikleri hediyeler üzerinden hediye puanı kazanabilirler. Örneğin gül 1 jeton olurken kalp 10 jeton, çay ise 50 jetondur. Eklediğimiz resimde hangi ürünlerin kaç jeton olduklarını ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Canlı yayını izleyen kişiler belirli bir ücret karşılığında belirli miktar jeton almaktadırlar. Satın aldıkları jetonlar üzerinden canlı yayın açan kişilere hediyeler göndererek onları desteklemektedirler. İzleyicilerin gönderdiği hediyeler ile hesabınızda bir hediye puanı birikir. İzleyicilerin hediye göndermemesi durumunda herhangi bir şekilde puan ya da gerçek para kazanamazsınız. Peki kazandığınız hediye puanlarını nasıl gerçek paraya çevireceğinizi biliyor musunuz?

TikTok Hediye Puanlarını Gerçek Paraya Dönüştürme

TikTok Jeton Altın Fiyatları

1,000 takipçiniz olduğunu, canlı yayınlar açarak hediyeler kazandığınızı varsayalım. Kazandığınız hediye puanlarını Tiktok’a satarak nakite çevirebilirsiniz. Kullanıcılara 1 jetonu 1 TL’den satan Tiktok hediye puanını satmak isteyen yayıncılar için tiktok 1 jeton kaç tl? TikTok 100 jeton 6,99 TL’ye satın almaktadır. Canlı yayın açan kişilerin kazandığı hediye puanları üzerinden de para kazanan Tiktok oldukça güzel bir iş ağı oluşturmuş durumda. Hediye puanlarını bozdurduğunuzda öncelikle tutar hesabınıza yansıyacaktır. Daha sonrasında hesabınıza banka hesabı eklemeniz ile beraber tutar hesabınıza gönderilecektir.

Kazandığı bakiyeleri bozdurduğunuzda bakiye ilk olarak TikTok Cüzdan içerisinde saklanır. Bozdurmadığınız sürece bakiyenize hiçbir şekilde zarar gelmez. Ancak şunu belirtmek istiyoruz. Fenomen, tanınan birisi değilseniz canlı yayınlar üzerinden çok fazla hediye puanı kazanamazsınız. Üstüne az miktarda kazandığınız hediye puanlarının yarısı TikTok’a gideceği için elinizde bir şey kalmayacaktır. Hediye puanı sistemini düşünmeden önce hesabınızı büyütmenin yollarını araştırmak sizler için daha iyi olacaktır.

TikTok Hediye Puanı Nasıl Kazanılır konusunda detaylı bilgiler verdiğimizi düşünüyoruz. Başta fenomenler olmak üzere birçok kişinin neden canlı yayınlar düzenlediğini daha iyi anlamışsınızdır. Her gün belirli saatlerde düzenlenen canlı yayınların nedeni hediye puanı kazanmak üzerinedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.